Залозите кой ще е новият съквартирант в Къщата на „ВИП Брадър” вече започнаха. След като Явор Бахаров беше отстранен от предаването в петък, поради редица нарушения, изнудване и арогантно отношение към самия БИГ Брадър, днес друг актьор ще се включи в шоуто.Продуцентите го обявиха като „един от най-известните български актьори в света”. Участвал е в редица холивудски продукции и е работил рамо до рамо с Мел Гибсън. Сред жените има славата на тотален секссимвол.

Запознати с шоу средите припомнят, че само двама българи са работили редом до Гибсън. Това са Христо Живков и Христо Шопов. 

Според източници на БЛИЦ именно Живков ще е новият съквартирант, който ще прекачи прага на Къщата по-късно днес.

Въпреки големите си успехи в световното кино Христо е доста неизвестен за българските зрители, защото почти не присъства на родния екран.

Въпреки това ролята му на Йоан Богослов в “Страстите Христови” (2004) - филма, продуциран от Мел Гибсън, остава изключително запомняща се. В него играе и адашът му Шопов. 
 
Заради “Страстите Христови”, в които Живков играе заедно с Моника Белучи, чужди медии го заподозряха в гореща авантюра с актрисата. Той обаче има дългогодишна връзка с писателката Виргиния Захариева. Разликата във възрастта им е 15 г., но не им пречи да са заедно. 

Но малко знаят за друга филмова кариера на Христо Живков, която до голяма степен се развива в Италия. 

Още през 2001 г. той е поканен да участва в италианския филм “Занаятът на оръжията”, превъплъщавайки се в Джовани де Медичи. Пет години по-късно се включва в италиански тв сериал. 

Преди две години той получи ключова роля в друга италианска продукция - “Невидимото момче”, където си партнира с Валерия Голино. Продуцентите на филма са същите, които през 2014 г. печелят “Оскар” с лентата си “Великата красота”. Режисьор е Габриеле Салваторе, чийто филм “Медитеранео” също има “Оскар” за чуждоезичен филм от 1992 г. 

Дали наистина Христо Живков ще е новият съквартирант - ще разберем само след няколко часа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!