Шампиона на Албания Шкендия са отправили оферта към крилото на Беласица Петрич Запро Динев научи PlovdivDerby.com. Това е станало веднага след контролната среща между Ботев Гълъбово и Ботев Пловдив, където младият футболист игра с екипа на канарчетата. На трибуните в Коматево дори е присъства спортния директор на албанците, които е дошъл да гледа Динев. Запро обаче е отказал да премине в Шкендия, тъй като желанието му е да играе в Ботев Пловдив.

Ръководството на Ботев (Пловдив) работи здраво за селекцията на отбора, но шефовете търсят футболисти, с които да се подсилят чак през лятото.

Взето е решение „Канарчетата“ да не бъдат особено активни по време на предстоящия зимен прозорец, а да заложат на солидна селекция за новия сезон. Възможно е, освен Запро Динев, още един или двама футболисти от подобен калибър да дойдат в тима, но само толкова. По-скоро ръководството на Ботев ще използва зимния прозорец, за да се раздели с трима футболисти, които взимат едни от най-големите заплати в клуба. Става дума за Иван Чворович, Диого Кампос и Густаво Афонсо. Желанието на шефовете е договорите на първите двама да бъдат прекратени предсрочно по взаимно съгласие, а третият да бъде продаден в клуб зад граница.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.