Ботев Пловдив води усилени разговори с още двама от основните си футболисти за удължаване на техните контракти, научи PlovdivDerby.com. Става въпрос за Кристиян Димитров и Антонио Вутов. Според информация на нашата медия разговорите и с двамата футболисти са в особено напреднал стадий и се очаква да бъдат финализирани съвсем скоро.

Младият Димитров бе спряган за продаден на ЦСКА, но на практика такъв договор не съществува и единствената медия, която не „информира“ за подобен трансфер, това е PlovdivDerby.com. Димитров е сред най-перспективните млади бранители у нас, а головете, които отбеляза тази година с екипа на канарчетата още повече вдигнаха цената му. Последният му такъв срещу ЦСКА на Армията ще остане завинаги в историята на българския футбол. Антонио Вутов след завръщането си при канарчетата също е с основна роля за добрия сезон, който пловдивчани правят, както и за класирането на финала за Купата.

Днес жълто-черните обявиха, че са удължили договора на Тодор Неделев с още една година, което на практика сложи край на мераците на ЦСКА, Левски и Лудогорец да го имат в редиците си. От тук насетне единственият път пред звездата на канарчетата е трансфер в чужбина.