Португалецът Еуженио ще преговаря днес с Ботев Пловдив и Берое. Крилото настоява да получи около 7 000 евро месечно възнаграждение, но нито пловдивчани, нито старозагорци към момента са готови да му предложат такава сума. Интерес към португалеца има и от Левски, като от сините Еуженио и агентите му искат дори повече пари.

Междувременно жълто-черните са близо до разтрогване на договора им с Густаво Афонсо. Интензивни преговори се водят и Диого, с който канарчетата също искат да се разделят.

Ботев Пловдив са се насочили Антон Карачанаков, но по всяка вероятност за трансфер на играещия в Гърция футболист може да да се говори по-сериозно през лятото.

Ботев продължават и разговорите за подписване на нов договор с Кайзер, както и продължават преговори с Лудогорец за Серкан Юсеин.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.