Още един футболист на Ботев Пловдив е получил предложение за нов договор, научи PlovdivDerby.com. Става въпрос за навършилия наскоро пълнолетие Крис Добрев, който още на 16 години подписа първия си професионален контракт с пловдивчани. Младият нападател постепенно се налага в първия тим на канарчетата и оправдава доверието, което старши-треньорът на жълто-черните му гласува във важни мачове.

Очаква се съвсем скоро Добрев да сложи подписа си под нов контракт с канарчетата, разкриха източници на PlovdivDerby.com, близки до играча. Крис се чувствал добре при канарчетата и искал да продължи развитието си именно в жълто-черния тим, който му даде път в мъжкия футбол. Добрев е родом от Бургас, но преди няколко години бе привлечен в школата на канарчетата. Той неколкократен носител на шампионски титли и купи в различните възрасти при подрастващите.

Интересът на конкурентни клубове към Добрев не стихваше през последните 2 години, като той бе силно желан от Лудогорец, ЦСКА и Септември. Мечтата на Добрев обаче е да се докаже с жълто-черната фланелка и в последствие да излезе с трансфер в чужбина, като по този начин, да се отблагодари на създалия го клуб.

Припомняме ви, че вчера канарчетата удължиха с 1 година контракта на Тодор Неделев, а малко-по-късно PlovidvDerby.com ви разкри, че преговори за същото се водят и с Кристиян Димитров, и Антонио Вутов.