Спекулациите, че Даниел Кайзер се е договорил за нов договор с Ботев Пловдив, се оказаха само такива. Както неотдавна и първи PlovdivDerby.com ви информира, полският вратар подписа договор с агенция от неговата родина, която да движи правата му. От тогава до днес въпросната агенция буквално изнудва канарчетата като последно им предложение граничи с цинизма, коментираха пред PlovdivDerby.com запознати с казуса.

От Полша са поискали Даниел Кайзер да се превърне в най-скъпо платеният чужденец в Ботев Пловдив, като са пожелали освен огромна заплата, срещу която не се подписва почти нито един футболист в клуба, но и голяма сума пари на ръка. Прищявките на поляците обаче не се изчерпали с това. Те са пожелали 1/5-та от парите при следващ трансфер да влезнат в техните джобове, а за капак са поставили и откупваща кауза, при която Ботев Пловдив ще е на минус, ако 1 година плаща поисканата за Кайзер месечна заплата.

Така нов договор между Ботев Пд и Кайзер е започнал да изглежда като мираж, ако от полската агенция не направят компромиси с исканията си.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.