Христо Крушарски продължава да е в Латинска Америка, където е от няколко месеца по бизнес дела. Днес в обширен материал в аржентинско издание, той бе представен като инвеститорът от България, който е отворил единствения в региона завод за противоградни ракети.

Според изданието инвестицията на Крушарски е за 2.5 млн. евро, а в заводът му ще бъдат осигурени 150 работни места. Освен за аржентинският пазар, там ще се произвеждат и ракети за износ в цяла Латинска Америка.

„Стига футбол! Стига само с футбол сме занимавали!“, бе коментарът на Крушарски, който по информация на PlovdivDerby.com ще се завърне в България около 17 януари. Тогава се очаква и той да посети Лаута, където да се запознае с обстановката в Локо Пд в началото на подготовката. Запознати твърдят, че Крушарски дори може да изкара лагера на черно-белите заедно с тима.

 

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.