Трансферът на Серкан Юсеин в Лудогорец изглежда въпрос на часове. Футболистът вече е преминал успешно медицински прегледни при шампионите, твърдят източници на PlovdivDerby.com. Още когато стартираха многобройните спекулации за играча ви информирахме, че новият му отбор ще е този в Разград. В Ботев Пловдив все още няма официална оферта от зелените, което навява на мисълта, че от Лудогорец ще изпратят такава в навечерието на старта на подготовката.

Вероятно сумата, която ще предложат от Лудогорец, ще е в рамките на 100 000 лева – с оглед качествата на футболиста и месеците, които остават от договора му. Припомняме ви, че при „кражбата“ на Панов, която се извърши по абсолютно същия начин, според слухове, бяха платени 30 000 лева. Разбира се, винаги има вариант Ботев Пд да откажат офертата и да оставят Серкан да изпълни договора си с тях до край, ако шефовете на жълто-черните решат, че Юсеин е постъпил с клуба некоректно, и решат да отговорят със същото. Настоящият контракт на Серкан изтича през лятото.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.