Локомотив (Пловдив) надигра с 8:0 юношеския си тим до 19 години в учебна игра, провела се този следобед на стадиона в Лаута. Това предаде репортер на PlovdivDerby.com.

Треньорът Бруно Акрапович заложи на различни състави в двете полувремена, давайки възможност на всички играчи да вземат участие. В спаринга се включи и юношата на Маначестър Сити Вато Куате. Той игра като дафензивен полузащитник през първите 45 минути.

Представителният тим не среюна поведе с 4:0 още преди паузата. Милош Петрович, Митко Илиев и Бирсент Карагарен дадоха солидна преднина още в началото, а до края на частта падна и четвърти гол дело на Вилим Посинкович.

През вторите 45 минути Локо добави още четири попадения. Те бяха дело на Посинкович, Анте Аралица, Момчил Цветанов и отново на Аралица.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.