"Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост?", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира думите на главния прокурор Иван Гешев.

"От изказването мога да отбележа много неща - не чух Румен Радев, не чух Христо Иванов, не чух Атанас Атанасов, не чух Кирил Петков, не чух Асен Василев, не чух „Възраждане”, БСП или ДПС. Само аз съм му виновен - това разбрах. Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост? Нито съм говорил, нито на прокурор съм се обадил, освен на него, когато стана атентатът, за да му изразя съчувствие, загриженост", коментира Борисов.

Срещата ГЕРБ - БСП: Нинова свиква Националния съвет на левицата ВИДЕО

"Този, който си позволи да плаши семейство, той е боклук", заключи той.

Припомняме, че по-рано днес главният прокурор коментира исканията за оставката му.

Гешев се оплака от медийна атака срещу прокуратурата и в частност - срещу самия него. "Целта  е, ако може да бъда привлечен като обвиняем и прокуратурата да бъде овладяна", заяви той.

"Всичко започна преди месеци. Тогава получих предложение, завоалирано, казаха, че е от Бойко Борисов - да стана посланик или в Израел, или в Турция и евентуално да имам политическа кариера, може би в неговата партия. Не го взех насериозно", разказа още обвинител номер 1.

Той показа оставката си в началото на брифинга и я разкъса.

Катастрофа затрудни движението на Северната тангента ВИДЕО+СНИМКА

 

Очаквайте подробности!

Главният прокурор показа оставката си и я скъса ВИДЕО