"Голям процент от гражданите са дискриминирани при изцяло машинен вот. Трябва да дадем на гражданите възможност да гласуват свободно". Това написа във фейсбук профила си Красен Кралев от ГЕРБ. 

По думите му "единствените, които бутат страната към нови избори, са „Промяната“. 

"Политически инфантилното им поведение е безотговорно спрямо нуждата на хората за сигурност и стабилност в държавното управление", изтъква той.

Ето какво написа Кралев:

"Аз съм от основателите на Българското сдружение за честни избори, създадено през 1990 година. От личния ми опит като наблюдател на изборния процес в България и в чужбина мога да гарантирам, че хартиената бюлетина гарантира честни избори. 

47% от българите настояват за връщане на хартиената бюлетина заедно с машинния вот. Тези, които са против хартиената бюлетина – никой не им пречи да гласуват с машини. Но голям процент от гражданите са дискриминирани при изцяло машинен вот. Трябва да дадем на гражданите възможност да гласуват свободно!

Единствените, които бутат страната към нови избори, са „Промяната“. Политически инфантилното им поведение е безотговорно спрямо нуждата на хората за сигурност и стабилност в държавното управление. 

Служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева сезира редица институции за злоупотреби, извършени в мандата на Радостин Василев. Според мен той се опита да овладее ресорната комисия в парламента, за да има влияние над настоящия министър, който проверява дейността му. ГЕРБ не е страна в този спор. Но лично аз многократно съм заявявал, че Василев е най-компрометираният спортен министър."

Борисов: Илюзия е, че "Промяната" са проевропейска партия НА ЖИВО