Демократите от "силна България" изтрещяха предизборно - сложили си ценоразпис за глоби на свои хора, които гостуват в неправилните медии или пък си позволят своеволието да не рекламират до дупка Демократична България, предава Канал 3.

Цензурата на "демократите" от ДСБ лъсна, разобличена от шефа на ТВ Европа Георги Харизанов, който се е сдобил и с ценоразписа черно на бяло, тъй като цялата тази инструкция на Атанас Атанасов и ръководството на ДСБ звучи като виц.

Най-висока е глобата за партиец, който се изяви пред медиите без разрешението на пиарите, сиреч - партийните шефове в демократичната, по-демократичната и най-демократичната десница, която протестира за всичко и за всеки, когато се сети.

Десебар, който си позволи да бъде свободен да говори пред която си избере медийна трибуна без разрешение, ще бъде санкциониран от Демократите за силна България с 1150 лв.

Дали пък скритата мисъл на агитката около Атанас Атанасов не е да съберат някой лев за собствените си предизборни прояви, че е скъпо саморекламирането, особено когато си под статистическата грешка.

А как, въпреки "желязната завеса" на демократите от ДСБ цялата излагация лъсна - попаднали са на мушката на Харизанов, който ги е разобличил публично в профила си във Фейсбук и ги е подложил на убийствен сарказъм.

“ДЕМОКРАТИ за Силна България”