25-годишният италиански модел Витория Черети сподели топлес снимки.

Приятелката на 49-годишния холивудски актьор Леонардо ди Каприо публикува фотосите в профила си в Instagram, където е следвана от над 1,5 милиона души.

Звездата от модния подиум позира с пусната коса на светъл диван. Тя е захвърлила връхните си дрехи, докато се усмихва пред камерата.

На други снимки Витория е облечена в дантелен бял тоалет и пуловер.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

„Най-красивата жена на планетата“, „Спри да си толкова красива. Досадно е“, „Зашеметяваща Витория“, пишат в коментарите последователите на италианския модел.

Романсът на звездата от филма "Злокобен остров" с Витория стана известен в края на лятото на 2023 г. Преди това моделката се раздели с диджея Матео Милери.

Източници споделят: "Изглежда, че романтиката им е много повече от обикновена връзка."

Преди около година американският актьор беше заподозрян в афера с друг модел - Джиджи Хадид. Той дълго време имаше връзка с модела Камила Мороне.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

Според Marca, Витория Черети е родена през 1998 г. в Бреша, Италия, като започва кариерата си на модел още на 14-годишна възраст. Случайно или не, но Черети е поредната жена под 26 години, с която Леонардо ди Каприо излиза. Твърди се също така, че Черети е близка приятелка с Джиджи Хадид.