Старши треньорът на волейболния Хебър (Пазарджик) Атанас Петров сподели след успеха с 3:0 над Дунав (Русе) в първата среща от 1/4-финалните плейофи в Суперлигата, че вторият мач срещу русенци няма да бъде никак лесен.

"Започнаха много силно геймовете, през цялото време имаше много добро изпълнение на сервис, те знаеха, че това е начинът, по който трябва да действат. При нас се получи малко по-добре този път. Това е нашата игра, вдъхновени, със силен сервис, много добре в защита и много добри отигравания в атака. Мисля, че ни чака тежък мач в Русе", сподели наставникът на Хебър.

"Дунав биха силен и агресивен сервис, ние не успяхме да разиграем центровете, малко ни се опрости играта, но крайните ни нападатели се представиха добре. Стояхме коренно различно, например от последния мач. Отношението на целия отбор в игрището беше ключът към успеха".

"Отиваме в Русе, за да спечелим серията с 2:0 успеха. Играем плейофи и мисля, че това е най-добрият ни мач. Не мислим за следващата фаза, а за мача в Русе. Ако си вземем всички мачове вкъщи ще станем шампиони. То е елементарно. Дано да играем със същото отношение в Русе”, завърши Петров.