Барселона за втори пореден сезон е пред угрозата да отпадне още в групите на Шампионска лига и да продължи евроучастието си в Лига Европа. Тимът приема днес от 22:00ч. на “Ноу Камп” Барселона в изключително важна среща.

Любопитно е, че преди точно година двата отбора се срещнаха отново в групите и отново в мач, който определяше съдбата на каталунците. В Мюнхен Байерн се наложи с 3:0 и изхвърли Барса в Лига Европа, въпреки че тимът се беше класирал за елиминациите.

Сега нещата са почти същите, но Барса трябва да се надява и на чудо в Милано, където Интер приема чешкия Виктория Пилзен. Успех на “нерадзурите” със сигурност ще изхвърли Барселона дори и тимът да победи Байерн Мюнхен.

Според Betano Барселона е фаворит с коефициент 2.27, а успех на Байерн Мюнхен е 2.75. Равенството е оценено на 3.90.

С най-големи шансове за първи голмайстор е Робърт Левандовски с 3.55, същата е ставката и за последен голмайстор, а головата машина на Барса да вкара по всяко време е 1.62.

За Байерн Садио Мане е с най-големи шансове да отбележи по всяко време с 2.72, а за първи и последен голмайстор коефициентът е 8.75.

Шансовете да има поне три гола в мача са оценени на 1.80, а голово шоу от най-малко 4 гола е оценено на 2.02.

Друга интересна опция е колко гола ще паднат в двубоя общо. Между 0-1 е 5.90, а за 2-3 е 2.30. Шансовете за попадения между 4-6 е 2.27, а за 7+ е 9.25.