В лицето на Бобан Марянович Филаделфия разполага с един от най-впечатляващите баскетболисти в целия свят. Сръбският център на Сиксърс, известен още и с прозвището си Бобинатора, се извисява до цели 221 сантиметра, а в интервю за Bleacher Report той сам признава, че не е наследил това от родителите си, които са всичко друго, но не и високи. Как обаче детето на хора с ръст 168 сантиметра и 175 сантиметра става истински гигант? Марянович има доста оригинално обяснение за това…

“Реално, аз идвам от друга планета. Нещо като Супермен от Криптон. Но все още не показвам силите си, защото просто искам да играя баскетбол в момента. Но когато се откажа, ще започна да летя”, разкрива сърбинът, който също така е един от най-забавните играчи в цялата Лига.

“Винаги съм бил любимец на феновете. Винаги искат да ми стиснат ръката, поздравяват ме. Така започвам да се запознавам с нови приятели. Смятам, че вероятно съм се здрависвал с повече хора от всеки друг човек на света”, смее се Боби.

“Казват, че играта се променя, но в крайна сметка винаги просто трябва да вкараш топката в коша. И това няма да се промени никога. Просто се случва по различни начин. За мен е лесният начин е поднасяне, защото съм висок. Винаги може да пропуснеш от тройката, но при поднасянията? Може би веднъж от сто опита. Това е работата на високите играчи. Да пазим подкошието. Да взимаме борби. И да вкарваме лесни точки”, добавя още Бобинатора от Криптон.