Една от двете луксозни коли, които Кристиано Роналдо изпрати до Майорка за семейната си лятна ваканция, e претърпяла инцидент. 

Според слуховете, Bugatti Veyron за £1,7 милиона и мощност 900 конски сили на нападателя на Ман Юнайтед се е разбил в стена в курорта на източното крайбрежие Са Кома, пише Daily Mail.

Твърди се, че по това време колата е управлявал служител на футболиста, а не самият Кристиано.

Инцидентът е станал около 11 часа тази сутрин. Полицията разследва инцидента, но все още няма становище.

Шофьорът е невредим, но предната част на скъпото возили на Кристиано е повредена значително. 

Роналдо замина за Майорка с петте си деца и приятелката си Джорджина Родригес на 14 юни.

Те наеха луксозен дом в подножието на планината Трамунтана и се наслаждават на супер яхтата на Кристиано. 

Това е първият път, когато Кристиано и Джорджина почиват с дъщеря си Есмералда, чийто брат близнак почина по време на раждането в средата на април. 

Очаква се те да останат в къщата още три-четири дни. Освен неговото Bugatti Cristiano също изпрати Mercedes-Benz G-Class за тяхната почивка.

Вилата, в която са отседнали, разполага със собствена фитнес зала, басейн, заобиколен от палми, няколко джакузита, игрище за плажен волейбол и игрище за мини футбол. 

Съобщава се също, че има свой собствен параклис и според слуховете „еротична стая“ отдолу – и е същият имот, който бившият съотборник на нападателя Серхио Рамос избра за предишна почивка със съпругата си Пилар Рубио и децата им. 

Футболистът и семейството му избраха Майорка за лятната си ваканция миналата година, преди нападателят да обяви, че се завръща на "Олд Трафорд". 

Те отседнаха в историческо крайбрежно имение за 10 000 британски лири на нощ на острова, построено за защита на брега от атаки на британците. 

Имотът беше идентифициран като замъкът Манреса - Castell de Manresa на каталунски испански - след като Кристиано публикува снимки, на които си почива с Джорджина в началото на юли миналата година. 

Сензационният имот със седем легла, в който той е отседнал, датира от 1715 г. и е построен, за да отблъсне британците, които по това време контролираха остров Менорка.

 

Превод: GlasNews