Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) ще отпътуват тази вечер за Разлог, където в петък (8 март) ще изиграт своя последен мач като гости от редовен сезон на Суперлигата. Срещата в зала "Септември" е с начален час 18,30 часа и ще бъде ръководена от Игнат Митев от Плевен, втори съдия ще е Илиян Георгиев от София, а делегат - Росен Стойков от Русе.

Добруджанци са 4-и във временното класиране с 13 победи и 7 загуби, а домакините от Разлог заемат 7-о място с 11 победи и 9 загуби. За да останат момчетата на Пламен Христов на така желаното от тях 4-о място, даващо им предимство в 1/4-финалните плейофи, те се нуждаят от две задължителни победи - срещу Пирин в петък и после на 15 март у дома срещу Черно море (Варна). При постигане само една победа - съставът на Добруджа ще бъде на 5-о място, а това означава предимство за съперника - Монтана.

След нощния преход, групата ще има вечерна тренировка утре и сутрешна в петък преди важния двубой вечерта, а през цялата седмица подготовката се провеждаше в залата на УСШ.

dobrudjabg.com