Напрежението в ЦСКА след загубения финал за Купата срещу Левски продължава да расте.

Минути преди мача срещу Ботев Пловдив на "Българска армия", разгневена група фенове атакува футболистите на "червените" с банани и бутилки от минерална вода при пристигането им на стадиона.

Автобусът не мина по обичайния си маршрут - по алеята пред централната трибуна. Играчите бяха стоварени откъм сектор "Б".

Част от тях успяха да се шмугнат въпреки канонадата, останалите бяха спрени от полицията, за да не пострадат, съобщава БГНЕС.

Наложи се униформените да оформят кордон, но и той не спря запалянковците, които продължиха да мятат всевъзможни предмети. Накрая бе решено футболистите да влязат през входа за гостуващата агитка и оттам прибрани в съблекалнята.

Феновете продължиха да скандират „Вън от ЦСКА!“ по адрес на играчите. Обиди отнесе и собственикът Гриша Ганчев.

В резултат трима от чужденците в ЦСКА са отказали да излязат срещу Ботев Пловдив. Двубоят на "Българска арчия" започва след минути.

Йоан Баи, Амос Юга и Брадли Мазику са извън тимовия лист по тяхно искане. Георги Йомов обаче е в стартовия състав въпреки проблемите, в които се забърка в последните дни.

Както ви информирахме, по-рано днес на терена на „Българска армия“ бе извършен вандалски акт, след като бе повредена една от вратите на стадиона.

 

Хулигани разбиха вратите на "Българска армия"