Онлайн залозите стават все по-лесни, бързи и достъпни за масовия потребител благодарение на интеграцията им за мобилни устройства. Имаме някоя и друга минута на опашката в магазина или при пътуване в метрото - защо да не направим 2-3 прогнози или да не завъртим няколко пъти рулетката? Може и да спечелим нещо от това действие в период, в който така или иначе не сме продуктивни за други дейности. Можем ли да използваме такава възможност с betano mobile app? Със сигурност можем. Мобилното приложение на новия оператор на българския пазар отговаря на функционалността и съдържанието на основната уеб версия. Това, което можем да направим през компютъра, можем да го извършим и през телефона.

Нека да стартираме от първата стъпка. След като свалим betano mobile app от официалния сайт на оператора, имаме вариант да направим регистрация в системата през мобилното устройство. Създаването на профил е процес, който отнема броени минути, но все пак изисква попълването на разнообразни данни. Поради тази причина много потребители предпочитат да минат етапа с регистрацията през лаптопа, а след това използват основно мобилната апликация на оператора.

Извършването на парични трансфери в системата на букмейкъра също може да се прави през телефона. По този начин могат да се заредят средства, за да се използват за залози и за усвояване на офертите, които предлага компанията. Тегленето също може да се активира от официалното мобилно приложение. За да могат да се извършва такъв тип транзакция все пак трябва да е ясно, че потребителят трябва да премине през процеса на верификация. Това означава да потвърди своята самоличност, като и за това действие може да се използва телефонът.

И да стигнем до основното - как да играем с устройството, което носим със себе си навсякъде и по всяко време. Много е просто, дизайнът е много приятен, а навигацията като цяло е интуитивна и сравнително лесно и бързо насочва към търсените варианти в менюто.

Залози в реално време и бърз кеш-аут - ето защо да играем с мобилна апликация

Това са двете най-съществени причини да се обърнем към Betano mobile app. Трябва да имаме вариант да направим предвиждане на спортно събитие на живо, докато то все още се провежда и не е завършило. Често този вид залози са много интуитивни, но пък и нерядко доста успешни, защото усещаме пулса на мача или състезанието, вече виждаме как се развива, а не се осланяме само на предварителните прогнози за фаворит и аутсайдер. В реално време можем да открием опции, за които преди това не сме се сетили.

А когато говорим за затваряне на залог, няма по-удобен вариант от това да използваме мобилната апликация. При инсталиран и правилно работещ Betano mobile app можем да осъществим кеш-аут на събитие, на което преди това сме сложили пари, буквално с две-три почуквания върху дисплея и в рамките на броени секунди. Използването на тази функция носи много позитиви, но все пак и с нея не трябва да се прекалява. Затварянето на залог примерно е контрапродуктивно действие при разиграване на бонус.

А как да проверим колко ни остава, за да превъртим сумата по офертата? . Много е лесно с мобилното приложение на Бетано - просто проверяваме в менюто под сумата, която имаме налична за залози. Там се изписва колко остава, за да бъде осъществена съответното разиграване, като можем да открием и история на всичките си спортни залози.