След двуседмична пауза заради националните отбори клубният футбол се завръща този уикенд и то по какъв начин. Още днес от 14:30ч. един срещу друг излизат лондонските врагове Арсенал и Тотнъм.

Мачът е много важен и за двата отбора, защото те стартираха много силно сезона и имат доста по-големи амбиции за този сезон за нещо повече от четвърто място.

Според Betano Арсенал е фаворит с коефициент 2.05, а равенството е оценено на 3.70. Победата за Тотнъм е на коефициент 3.40.

Ако смятате, че двата отбора ще отбележат коефициентът затова е 1.60, а нулево равенство или само единият отбор да вкара е оценен на 2.27.

Най-вероятният голмайстор за Арсенал е Габриел Жесус с 2.37 да вкара по всяко време, а за първи и последен голмайстор коефициентите са по 6.

За Тотнъм най-вероятният голмайстор е Хари Кейн с 2.50 по всяко време и 5.80 първи или последен.

Най-вероятно е равенството да бъде след първото полувреме с 2.25. Арсенал да води след първите 45 минути е оценено на 2.67, а Тотнъм да е водач в резултата след първата част е 3.70.

Betano предлага голямо разнообразие за залози за дербито, а може да избирате между корнери, специални залози, хендикап, азиатски хендикап, картони и още много.