Въпреки че познаваме футболистите най-вече заради успехите им на терена, една звезда на Астън Вила прави абсолютно "убийство" и на Instagram.

Футболистката на бирмингамския клуб - Алиша Леман, прави сериозни пари в социалните медии, след като един доклад установи колко точно тя печели за всяка публикация в Instagram, която прави.

24-годишната състезателка, която е титуляр в национала на Швейцария, които ще се изправят срещу Италия и световния шампион Испания в Лигата на нациите за жени, печели цяло състояние извън терена с технологии аналитична фирма Gracenote Nielsen, която според съобщенията определя количествено точната цифра за всяко "постване".

В момента Леман може да се похвали с над умопомрачителните 15,2 милиона последователи в Instagram и към момента на писане има 323 публикации на страницата си. 

Според доклада, който класира стойността на публикациите на крилото на Вила въз основа на броя на последователите, нарастването на числата, нивото на ангажираност и обхвата, фирмата е определила, че тя прави около £245 000 (около 551 000 лева) за всеки брандиран пост в Instagram.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Alisha Lehmann (@alishalehmann7)

О - и не само футболът и Instagram са това, от което талантливата футболистка извлича сериозни средства. Леман, която също има доста популярен акаунт в TikTok, който има впечатляващите 9,8 милиона последователи, използва своите процъфтяващи страници в социалните медии, за да популяризира своя календар за 2024 г., който бе пуснат миналата седмица.

В закачена публикация в Instagram, качена само преди пет дни, крилото каза на феновете: „Завръщане за 2024 г.... Официалният календар на Алиша Леман, наличен за предварителна поръчка сега!

“Официалният календар ще струва на феновете между £49,99 и £65,99 в зависимост от размера, докато "лимитираното издание" ще струва колосалните £149,99 като ще е ръчно подписан от самата Леман, с налични само 700 копия.

Официалният уебсайт рекламира: "Официален календар за 2024 г. на футболистката на Swiss International Алиша Леман. Осигурете си копие, за да имате една година, изпълнена със зашеметяващи изображения, невиждани досега.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Alisha Lehmann (@alishalehmann7)

„Този ​​ексклузивен календар е идеалното допълнение за всеки истински фен, който търси това допълнително докосване на сувенири и лична връзка. Първокласно качество и представен в луксозна опаковка за спомен.“

Леман също има „Фен сайт“, свързан в нейните биографии в социалните медии. 

Платформата Fantime предлага на феновете ексклузивно съдържание, но за разлика от OnlyFans тя не публикува порнографско съдържание. 

Накратко няма нужда да се притеснявате за финасовотo състояние на футболистката...

Превод: GlasNews

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Alisha Lehmann (@alishalehmann7)