Либерото на волейболния ЦСКА Мартин Божилов посвети победата над Добруджа 07 (Добрич) с 3:2 в дербито от 13-ия кръг на Суперлигата на старши треньора Александър Попов, който е с грип и е в болница.

"За съжаление, грипът успя да тръшне нашия треньор Александър Попов. Посвещаваме победата на него. Той е духом с нас. Желаем му бързо оздравяване. Ивайло Стефанов се справи отлично не само като капитан, но и като треньор, за което сме му признателни", каза Божилов пред BGvolleyball.com.

"Категорично надиграхме Добрич в първите два гейма. След като поведохме с 2:0, се получи някакво отпускане в нашия отбор, а този на Добрич се разигра. Те са доста стойностен отбор. Показват го, постоянни са. Отбор с претенции, въпреки че те не твърдят, че имат такива. Получи се оспорван мач. Важното е, че проявихме характер в петия гейм и го спечелихме. Откакто аз съм в ЦСКА, вече трета година, отборът на Добрич ни е страшно неудобен противник, независимо в каква формация са. Винаги играем трудно срещу тях", коментира още либерото на "червените".