Хърватска се изправя на пътя на сензацията на Мондиала Япония. Срещата е първата за деня, а в нея ще се определи поредният четвъртфиналист.

До момента във всяка една от двойките на елиминациите имаше изявен фаворит, докато в този двубой не е съвсем така.

Хърватите излязоха като втори от група F, като е един от малкото тимове на шампионата, който не записа загуба. Със сигурност възпитаниците на Златко Далич искат да повторят успеха си от предишното Световно и ще търсят победа още в редовното време. "Шахматистите" са по- класният тим като единици, но това не винаги се оказва ключово.

Япония от своя страна е може би най-голямата сензация на турнира. "Самураите" успяха да направят обрати срещу Германия и Испания и се класираха първи в групата. Сега обаче съперниците им ще имат едно наум и изненадата вече няма да е "оръжие" за японците.

Букмейкърите са наясно с това и дават предимство на Хърватия. Betano определя коефициент от 2.05 за успех на "ватрените", а за азиатците ставката е 3,80. За краен победител (включително продължение и дузпи) в сблъсъка разликата е още по-явна. Хърватия да острани съперника си е 1,55, докато за Япония е 2,47 коеф.

Не се очакват много попадения според букмейкъра. Ставката за "оувър" е 2,25 коеф., за под 2,5 гола е 1,65 коеф.

Предвид двете нулеви ремита на "шахматистите" залогът двубоят да се реши с дузпи е много реален, а коефициентът сочен - 5,40. Подобна е ставката за пазара - Япония да победи точно с един гол, както го прави до момента - ще умножи парите ви по 5.

Добра оферта е залогът нападателят на Хърватия Андрей Крамарич да направи над 1,5 точни удара в мача - цели 2,95 коеф. Определено си струва.

В друга среща Бразилия се изправя срещу Южна Корея. Всичко различно от победата за "кариоките" ще си е чиста сензация. Петкратният световен шампион няма да има проблеми и без Неймар, а успех с хендикап ще е един от най-сигурните залози.

Повече предложения вижте на сайта на Betano.