Наставникът на Балкан Небойша Видич похвали младите играчи на Черно море Тича след победата над варненци с 99:79.

"Радвам се, че виждам много млади лица в отбора на Черно море Тича. Някои от тях са много талантливи, особено впечатление ми направиха Мартин Йорданов и Мартин Коцев. Йорданов изглежда че ще се развие като много добър играч - бъдещето е пред него и се надявам че ще развие кариерата си тук, в България, а не другаде, което би било загуба за българския баскетбол”, каза Видич.

“Относно мача, ние определено трябваше да спечелим. През седмицата играхме в евротурнирите и сега ни беше трудно да влезем в мача. Допуснахме глупави грешки, но знаехме че ако не спечелим с разлика би било много срамно за нас. Пожелавам успех на Черно Море не само за момента, но и за в бъдеще. Знам, че този клуб е дал начало на много млади баскетболисти и се надявам да продължат да изграждат такива силни играчи и за в бъдеще”, добави сръбският специалист.

"В началото ни беше тежко, защото момчетата срещу нас бяха много агресивни. Ние направихме много грешки и до полувремето мачът беше равностоен. След това заздравихме защитата и подобрихме нападението. Получи се и лека полека успяхме да натрупаме по-голям аванс, а с това и да спечелим мача”, сподели баскетболистът на Балкан Павлин Иванов.