Ново дерби се задава във Висшата лига. След двете лондонски вчера, днес е ред за битката на Манчестър.

"Гражданите" приемат "червените дяволи" на "Етихад", а въпросът е какви са шансовете на символичните гости?

Шампионът Ман Сити започна и този сезон по блестящ начин. Отборът на Джосеп Гуардиола все още не е усещал вкуса на загубата, като има 5 победи и 2 равенства в актива си, а Холанд не може да бъде спрян.

При съперника ситуацията не различна. Юнайтед имаха тежко начало на сезона, но впоследствие се вдигнаха и записаха победи точно срещу най-силните  съперници - Арсенал и Ливърпул. Възможно ли да вземат и "скалпа" на Сити?

Според букмейкърите абсолютен фаворит в срещата е Манчестър Сити. Betano определя 1,45 коеф. за единицата, докато за победа за гостите е цели 7,3 коеф.

Предвид безпощадното нападение на "гражданите" се очакват много голове дербито. Показателни са ставките за над 2,5 гола - 1,45 коеф. и за над 3,5 коеф. - 2,10. коеф. Опцията гол/гол е определена с коефициент 1,65, което говори и че Юнайтед няма да пропусне да се разпише поне веднъж.

Изкушаващо предложение за комбото победа за "Сити", плюс над 3,5 гола за 2,57 коеф.

Ако смятате, че дербито не е решено, може да опитате някой от пазарите в полза на Манчестър Юнайтед. Да не загубят "червените дяволи" срещата ставката е повече от добра - 2,95 коеф. Още по привлекателната опция е гостите да бият точно с един гол - 7.80 коеф.

При голмайсторите Холанд разбира се е най-очаквания да отбележи. Струва си офертата първи гол за норвежеца - ще утроите парите си.

От страна на Юнайтед Роналдо и Рашфорд са с най-ниски ставки за попадение. Да отбележат въобще в срещата съответно са - 3,1 за португалеца и 3,35 за англичанина, който е роден в предградие именно на Манчестър.