Защо Кристиано Роналдо инжектира ботокс в пениса си?

Не е тайна, че Роналдо е фен на козметичните операции. Ботоксът несъмнено е най-големият съюзник на португалеца, въпреки че лицето му вече е претърпяло няколко процедури, това не е единствената част от тялото му, която е получила инжекция с ботокс.

Кога е нужен ботокс и кога скалпел?

Според изданието "La Razon" Роналдо си е поставил и ботокс инжекции в интимните си части, по-точно в пениса.

Целта на тези инжекции е да увеличат дебелината на пениса с някъде между един, два или три сантиметра, а ефектът може да продължат до две години. Неназовани източници твърдят пред мадритското издание "Marca", че португалецът редовно посещавал специалист, който поставял ботокс в пениса му, за да го направи по-дебел.

Известно е, че инжектирането на ботокс в гениталите е практика, която много порно актьори използват, за да направят атрибуда си да изглежда много по-голям при заснемането на еротични сцени.

Преди години поп фолк звездата Азис разкри, че е прибягвал до подобни процедури за увеличение на пениса. В свое интервю той сподели, че методът е болезнен: "Толкова силно ме болеше, че мислех, че няма да има утре. Страхувах се, че ще спра да пея."