На съдийската двойка Симеон Иванов от Дупница и Ваня Първанова от Плевен е поверена последната среща от редовния сезон в Суперлигата между Добруджа 07 и Черно море, Варна, научи радио Добруджа. Мачът в петък, 15 март,  е от изключително значение за запазване на четвъртото място на домакините, което ще им даде предимство в предстоящите 1/4-финални плейофи. Добруджа, Монтана и Левски също по 14 победи и 7 загуби, но добруджанци са с  45 т., за разлика от Монтана, които са с 41 т. и Левски - с 38 т. Последният кръг противопоставя  Миньор-Монтана, Марек - Левски,  Нефтохимик - Пирин, Хебър - ЦСКА  и Дунав - Дея.

От ръководството на ВК Добруджа 07 отново се обръщат към феновете, за да ги призоват в зала Добротица. Стремежът е загубата от Монтана, допусната в четвърти кръг (2:3) да остане единствената домакинска загуба през този редовен сезон.

ВАЖНО! Новост през този сезон е правилото, че двата отбора, които се срещнат на финал заемат първите две места победителят получава златните медали, а победеният - сребърните.

Мачът на 15 март, петък, е от 18.30 часа в зала "Добротица".
dobrudjabg.com