Боксовата легенда Серафим Тодоров дебютира като актьор в киното. Сарафа, който е олимпийски вицешампион от Атланта 96, от известно време живее в Германия и се снима във филма „Снимка с Юки” .

Тодоров, който е единственияj боксьор побеждавал Флойд Мейуедър, макар и на аматьорския ринг на полуфинал на Олимпиадата в Атланта 96, се изявява на големия екран заедно с Руши Виденлиев, японската актриса Кики Сугино и Димитър Маринов, който участва и във филма "Зелената книга" взел Оскар за най-добър филм тази година.

Сюжетът разказва за Георги и приятелката му Юки, която е японка. Двамата се запознават по време на емигрантския си живот в Канада. След много опити да имат дете, те се решават на ин-витро процедури, като избират да се подложат на манипулацията в България. За да осигури спокоен живот на Юки, Георги я води в къщата на баба си и дядо си на село. За нещастие там двамата стават участници в нелеп пътен инцидент. Трагедията и последиците от нея преобръщат живота им - Георги и Юки ще трябва да намерят отговори за бъдещето си заедно…

„Снимка с Юки” е и първата българска копродукция с Япония, в лицето на Wa Entertainmen.