Отборът на българската баскетболистка Йоланда Косса - Ариано Фармачия Дел Триколе, се класира за плейофите в първенството на "Б" дивизия. Гардът, който преди да замине за Италия носеше екипа на столичния Септември 97 играе втория си сезон за отбора от градчето Ариано Ирпино. През настоящата кампания има записани общо 13 мача с екипа на тима, в които има средно по 14,7 точки средно на двубой и е с основен принос за това клубът да влезе в плейофите, където ще има шанс да се бори за промоция в горното ниво, а именно Втора елитна дивизия. За момента, малко преди края на редовния сезон, отборът на Косса е втори в класирането в първенството на "Б" дивизия на Апенините, на шест точки след лидера Пошиспортива Батипалезе. Основната цел е изкачване във Втора Елитна Дивизия.

През лятото на миналата година Косса, която е с мозамбикски корени, подписа договор с Нуова Палаканестро Тревизо, но малко след това се върна в състава на Ариано Фармачия. 23-годишната българка бе ключова фигура в сегашния си отбор през миналата година, когато реализираше средно по 18,4 точки на мач.За Ариано Фармачия предстоят още три срещи от шампионата, а след това отборът ще играе за Купа Кампания - турнир с участието на тимовете от едноименния регион. Плейофите стартират след края на турнира за Купата.

В основата на развитието на младата състезателка стои бившата баскетболистка Полина Хаджиянкова, която имаше дългогодишна кариера в чужбина, като последният сезон, преди да прекрати кариерата си, поради контузия, бе именно в Италия. В момента тя е действащ спортен психолог, помагайки междувременно на млади баскетболисти да се реализират на професионално ниво.