Промоционална ракета от Sofia Open 2018 с автограф от най-титулувания тенисист, играл в България - носителя на три титли от "Големия шлем" Стан Вавринка - в помощ на Сузи от Плевен. Всеки, който желае да я купи благотворително, може да пише под поста, публикуван на страницата на ОУ "Д-р Петър Берон" - Плевен! Ракетата е предоставена от екипа на "Sofia Open".

В търга вече е включена и топка с автограф на Рафаел Надал, дарена от Едуард Първанов.

Както вече писахме, Сузан Мехмедова е ученичка в 6 клас в ОУ "Д-р Петър Берон" – Плевен. За съжаление предни дни й е открит тумор в мозъка. За животоспасяваща операция са необходими 25 000 евро - сума, която е непосилна за нея и семейството й.
Преди няколко дни от училището обявиха благотворителен търг за две тенис топки, дарени от Никол Ангелова, ученичка в 4А клас. Първата топка е с автограф на Григор Димитров от "Sofia Open" 2017, а втората топка е с автографи на Фернандо Вердаско, Андреас Сепи, Айсам-Ул-Хак Куреши, Димитър Кузманов, Сантяго Гонсалес и други тенис звезди, взели участие на "Sofia Open" 2019 г.

Този, който дари най-много съпричастност и доброта, ще получи тенис топките лично от директора на училището на 25 март в сградата на ОУ "Д-р Петър Берон".

Предоставените средства ще са за операцията на Сузан. 

Може наддавате под постовете във Фейсбук страницата на ОУ "Д-р Петър Берон" – Плевен.