Нашенски водач успя да ядоса със своето паркиране. Изненадващо? Вероятно не. Въпросът е, че "Мерцедесът" със софийска регистрация изненадва с паркиране не къде да е, а във Франция. По специално - на паркинга на магазин, който се намира на Френската Ривиера.

Водачът на бял CL 500 паркирал на мястото за електромобили и направил така, че друг да не може да влезе до него. И следователно да зареди батериите, каквото е и предназначението на мястото, разположено до зарядна станция за електрички.

"Бай Ганьо е жив. Снимката е от днес по обяд 11:45. Френската Ривиера, паркингът на супермаркет в "Болю Сур Мер" ", пише автора на кадъра.

Абсурдът се допълва и от факта, че бялото возило далеч не може да мине за екологично. Ако се вярва на емблемите, колата разполага с двигател, който е с кубатура от цели пет литра.

Ситуацията е сподена от очевидци в група за електрически коли във Facebook. Там потребителите са възмутени от постъпката на нашенеца, а епитетите не закъсняват. Както и аналогията с култовия героя на Алеко Костантинов Бай Ганьо, прочул се из Европа със своите странствания.

Вижте част от коментарите на потребителите на Facebook:

"Днес не бях с електричката  и нямах време да са занимавам , но следващия път ще му извикам куките. Тук няма нужда да им звъниш те са винаги наблизо"

"Такива като се върнат в България оревават всичко, че държавата ни е много зле и само дават за пример Запада"

"Като му изшият една хилядарка и ще видиш как ще се научи"