В английския град Бристол куче порода чихуахуа случайно се изхожда в устата на 51-годишната Аманда Хомо. Жената е откарана в болница.

Любопитният инцидент се случил, когато Аманда спи. По това време чихуахуа на име Бел получава пристъп на тежка диария. Част от екскрементите попаднали в устата на Аманда, тя веднага изтичала до банята, но в този момент синът й бил под душа.

„Беше отвратително, тичах като луда няколко часа – не можех да се отърва от вкуса в устата си“, призна потърпевшата.

Жената се обадила на лекарите, предписали й болкоуспокояващи за стомашни спазми и я посъветвали да пие много вода, за да прогони инфекцията, пише Daily Mail. След известно време се почувствала още по-зле и отново се обадила на лекарите.

amanda hommo, болен, amanda hommo dogцял екран
Лечението на Аманда продължи 3 дни, дадоха й електролити и глюкоза.
 

Аманда била отведена в Кралската болница в Бристол и й била поставена интравенозна инжекция. Експертите диагностицирали стомашно-чревна инфекция, попаднала в тялото с кучешки изпражнения.

Наблюдението е продължение на 3 дни, на пациента са дадени електролити и глюкоза.

"Преди да ми сложат капкомер, не можех да ям. Крампите се влошаваха, дори ги усещах в краката си. Бях силно дехидратирана поради заболяване и диария, бъбреците ми се свиха наполовина", описа Аманда състоянието си.

Лекарите признаха, че никога досега не са се сблъсквали с подобни случаи. Бел е заведена на ветеринар и на кучето са предписани антибиотици за разстроен стомах.

Аманда Хомо обеща да бъде по-внимателна към позите, в които спи.

Превод: GlasNews