Кралицата на красотата на Обединеното кралство Аструд Теадора Колдуел разкри как е успяла да преобърне живота си, след като се е борила с психично заболяване, бездомност и бивш насилник като тийнейджърка. 

Момичето беше короновано като Мис Келвингроув (Шотландия) и се надява в бъдеще да се бори за титлата Мис Великобритания.

21-годишна британка разказа как е имала конфликти със семейството си като тийнейджърка, в резултат на което е била изгонена от дома си на 16 годинипише Daily Star. Аструд била бездомна, пиела много и живеела на улицата и в хостели за бездомни до 18-годишна възраст.

Тя разказа, че с бившия й партньор прекарвали всяка вечер в търсене на място за спане.

Аструд Теадора Колдуел, момичета, алкохол, общежитие, тийнейджъри,цял екран
Аструд пиела много и живеела на улицата и в хостели за бездомни. Снимка: Daily Record

"През половината време бяхме будни и ходехме до зори. Нямате представа колко стресиращ беше старият ми живот, но искам хората да знаят, че можете да започнете отначало. Бях изгонена от къщи. Имах разрушителна, насилствена връзка с бивше гадже. Беше токсично. В крайна сметка живях на улицата и в пет различни хостела, преди да намеря изход", каза момичето пред Daily Record.

В крайна сметка тя успяла да си осигури апартамент от Cadder Housing Association в Глазгоу.

"От този момент започнах да пораствам. Спрях да пия. Имайки собствен апартамент, започнах да изкарвам парите си. В един момент работех седем дни в седмицата на различни места - администратор, работник във фабрика, барман и фризьорски асистент – за да стъпя на крака“, спомня си Аструд.

Кралица на красотата, момиче, жена, британка, Аструд Теадора Колдуелцял екран

Британката каза още, че тя и семейството й са успели да възстановят отношенията.

Аструд, която спестява за тоалетите, от които се нуждае, за да се състезава в конкурса за Мис Глазгоу, каза, че конкурсите за красота винаги са били „нейната мечта“. Ако спечели конкурса за Мис Глазгоу, тя ще участва в конкурса Мис Великобритания. Момичето все още се бори с дефицит на вниманието и хиперактивност, което й причинява проблеми с паметта и може да я подведе.

Превод: GlasNews