Жена, която твърди, че е била жертва на сексуално насилие, отхапа езика на нападателя си и го предаде на полицията като доказателство. 

57-годишната жена е разхождала кучето си в 4 сутринта в неделя, 19 февруари, в Авиньон, Франция, когато мъж на около 30 години започнал да я преследва, предава Daily Mail.

Съобщава се, че той се приближил до нея, опитал се да я прегърне и целуне насила, като същевременно плъзнал ръцете си по панталоните й.

След боричкане жената отхапала езика на агресора и се прибрала у дома. Впоследствие тя и синът й го предали в местното полицейско управление.

Полицаите арестували мъжа, който е родом от Тунис и се твърди, че живее нелегално във Франция. 

Съобщава се още, че мъжът, който е изправен пред съд и трябва да напусне Франция, е казал на служители, че жената е тази, която го е нападнала, пише France Bleu. 

Инцидентът е подобен на скорошен испански случай, при който жена отряза пениса на своя евентуален изнасилвач. Двамата родом от Бангладеш, работели заедно в бар в Сант Андреу де ла Барка близо до Барселона. Твърди се, че мъжът се опитал да изнасили жената, която след това отрязала пениса му като отмъщение. 

Неназованата жена се свързала с полицията, за да признае нападението си и мъжът бил откаран по спешност в болница за спешна операция, за да могат медиците да се опитат да прикрепят отново пениса му. И двамата са арестувани от испанската полиция. Мъжът е обвинен в опит за изнасилване, а жената в нападение и ампутация.

Превод: GlasNews