В Обединеното кралство Леала Ванбест, на 22 години от Есекс, беше заклещена в люлка на детска площадка за един час. Наложи се жената да бъде спасявана от пожарникари. 

Британката, която се разхождала с приятелки и дъщеря си в местен парк, каза, че самата тя не разбира как се е озовала на люлката. Жената решила да я яхне, но когато се опитала да стане след 10 минути люшкане, се оказала заклещена, пише Daily Star.

Леала първо се опитала да се измъкне сама, а след това с помощта на приятели и непознати, но не успяла да помръдне.

Пожарната била извикана на площадката и изпратили четирима пожарникари, които пристигнали 10 минути по-късно с включени сирени и фарове. След неуспешни опити да извадят момичето от люлката се наложило спасителите да ги демонтират.

Първо те премахнали веригите, след това основата и след това огънали конструкцията, така че жената да може да пропълзи през диагоналния процеп с бедрата си.

„Бях заседнала там около час – беше много, много смешно. Всички гледаха и се смееха, а когато пожарната кола пристигна, хората започнаха да отварят вратите си, за да погледат – просто не можех да спра да се смея. Пожарникарите също продължиха да се шегуват. Не знаех защо изобщо се качих на люлката, просто се качих при тях и нищо не разбрах“, каза момичето, което реши да си спомни детството си.

Жена, заседнала в люлка, люлка, детска площадка, млада майка, заклещена в детска люлка, пожарникари, демонтират люлкатацял екран
Наложи се пожарникари да спасяват младата майка 

Леала каза, че изпитвала „много болка“, когато хората се опитали да я издърпат и че в резултат на това имала няколко синини по бедрата.

„Хубаво беше отново да съм на свобода, но имаше много деца, на които им остана само една люлка“, допълва майката на момиче.

Превод: GlasNews