Млада жена не може да поднови шофьорската си книжка поради радикална трансформация чрез пластична хирургия, защото сега изглежда неузнаваема. 

Денис Роша похарчила 300 хиляди долара, за да подобри външния си вид. И въпреки че е доволна от трансформацията си, тя пречи на други аспекти от живота й, съобщава Mirror.

39-годишната красавица сега изглежда толкова различно, че беше "разпитана от полицията", докато се опитваше да получи нова шофьорска книжка и беше помолена да докаже самоличността си с помощта на различна форма на идентификация. На стара снимка се вижда, че тя има уголемени устни, различна форма на лицето и различен нос.

"Те не повярваха, че съм аз. Разбирам им работата и знам, че наистина трябва да проверят, но беше много смешна ситуация и не го очаквах", обясни момичето.

Тя е лягала под ножа повече от 10 пъти на няколко пъти и е говорила открито за промените в тялото си. Тя призна, че се е подлагала на множество хирургични и нехирургични процедури през годините, включително ботокс, пилинг на кожата, три корекции на гърдите, ринопластика, липосукция и "интимна хирургия".

Тя също така критикува онези, които смятат, че не може да бъде умна и красива, и настоя, че няма да позволи на „ограничаващите вярвания“ на хората да повлияят на нейната работа или живот.

Момичето се промени до неузнаваемост с помощта на пластична хирургияЦял екран
Момичето се промени до неузнаваемост с помощта на пластична хирургия