Двойка от Уолингфорд, Англия, разказа историята на своята неуспешна сватба и доста странен меден месец. The Sun ги нарече най-нещастните булка и младоженец във Великобритания.

40-годишният Джим и 41-годишната Амелия Дезмънд пренасрочиха сватбата си три пъти поради ограничения, свързани с пандемията COVID-19. Това обаче се оказа само началото на поредица от премеждия. Ден преди церемонията британците трябваше да поръчат нови брачни халки, тъй като предишните бяха доставени на грешен адрес. В деня на тържеството лимузината, с която двойката трябваше да стигне до църквата, не пристигна и гостите чакаха булката и младоженеца цял час.

След празника младоженците останаха в брачната си нощ в хотела, а Джим решил да носи любимата си в леглото на ръце, но се оплете в булчинската рокля, падна и изпусна жена си. Мъжът закарал Амелия в болницата, където й открили три счупени ребра и я посъветвали да отложи медения си месец.

Британците решили да не следват препоръките на лекарите и все пак да отидат в Ибиса за медения си месец по план. Двойката пропуснала полета си два пъти: първо младоженците загубили чантата си с паспортите, а след това оставили куфара в таксито. Връщайки се от пътуването, те разбрали, че са забравили ключовете от апартамента и колата си в Испания. В резултат на това те трябваше да платят на ключар няколкостотин лири.

„Всички бедствия си заслужаваха – омъжих се за сродната си душа и мъжа на мечтите си! Сега си спомняме сватбата със смях - това беше най-добрият ден в живота ни“, завършва Амелия.

Превод: GlasNews.bg