Автомобилист прегази две деца и избяга от местопроизшествието, без да окаже никаква помощ на жертвите. Просто ги остави на пътя да умрат...

Във вторник следобед 33-годишната германка Дженифър Ф. пресичала път в Есен с децата си, четиригодишните близнаци Дийн и Лиза.

„Видях кола да се приближава. Когато шофьорът започна да намалява скоростта, си помислих, че ще ни пропусне. Но когато вече бяхме на пътното платно, колата продължи да се движи”, разказва жената в интервю за BILD.

Според нея, миг по-късно, сив седан блъснал сина и дъщеря й, а момиченцето се озовало под колелата.

За щастие Лиза имала раница на гърба си с кутия за обяд и играчки. „Ако Лиза нямаше това, нараняванията й щяха да бъдат много по-лоши“, обясни Дженифър Ф.

Снимка: bild.de

Според BILD обаче момичето е пострадало сериозно: в резултат на сблъсъка са й смачкани черният дроб и белите дробове. Детето веднага е откарано в реанимацията. Брат й Дийн е получил множество синини и ожулвания и също е бил прегледан от лекарите.

Както стана известно, сега полицията издирва шофьора, който страхливо е избягал от мястото на инцидента. Майката на ранените близнаци се обърна към извършителя на инцидента чрез медиите:

„Моля, подайте сигнал в полицията. Признайте какво сте направили. Може би имате и деца, тогава можете да разберете болката, която родителите изпитват в такъв момент."