Забравен скандал отново набира скорост в Бъкингамския дворец. Виновникът за новия кръг от нестабилност е услугата за стрийминг Netflix, която напомни за „ужасна“ история от гледна точка на кралското семейство.

И така, в един от епизодите на телевизионния сериал „Короната“ се повдига темата за скандала „смучене на пръстите на краката“, в който някога е участвала бившата снаха на Чарлз III, Сара Фъргюсън.

Инцидентът се случи през 1996 г., когато братът на сегашния крал на Великобритания принц Андрю и съпругата му Сара Фъргюсън решиха да се разведат.

На този фон жената е заснета в компанията на своя любовник, финансовия консултант Джон Браян, във вила в Сен Тропе.

Папараците заснеха как Джон целува и смуче пръстите на краката на Сара, докато се припича топлес.

Слънцето

Малките дъщери на Фъргюсън, 4-годишната принцеса Беатрис и 2-годишната принцеса Евгения, наблюдаваха радостта на двойката.

След като горещите кадри станаха достояние на британските поданици, в кралското семейство избухна истински скандал и отношенията на Сара с кралското семейство се влошиха завинаги.

Между другото, самият финансов консултант Джон Браян вече коментира епизода от сериала. По думите му той е поласкан, че името му и историята, която му се е случила, са гръмнали пред милионна публика.

В същото време той нарече лъжа фактите, на които се основава сюжетът на сериала.

Превод: GlasNews