Плашещ знак беше забелязан предишния ден на церемонията по коронясването на Чарлз III.

Кадрите от Бъкингамския дворец по-късно се разпространиха в социалните мрежи, а Мрежата смята това за лош сигнал за началото на управлението на новия крал на Великобритания.

Операторите забелязаха мистериозен гост - по силует и дрехи той приличаше на Смъртта с коса. Това попадна в официалното излъчване на коронацията.

Според Daily Mail силуетът наподобявал Смъртта с коса.

Всяко голямо парти привлича неканени гости, но феновете на кралското семейство се пошегуваха, че са забелязали лично ангела на смъртта в Уестминстърското абатство по време на коронацията на Чарлз.

Също така на церемонията по коронясването почти се случи неприятен срам - короната на Свети Едуард Изповедник едва не падна от главата на Чарлз III.

Както се оказа, главата на англиканската църква не можа да постави правилно короната на главата на краля от първия път, той го коригира, като се увери, че короната няма да падне.

На церемонията по коронясването се отличиха и съпругата с внучката на американския президент Байдън. Джил и Финеган се появиха на събитието в рокли - жълто и синьо - които напомняха на зрителите за знамето на Украйна.

Освен това потребителите на Twitter забелязаха, че килимът на коронацията на Чарлз III също прилича на знамето на Украйна.

Сред тези, които бяха изненадани от комбинацията от цветове, беше британският посланик в Украйна Мелинда Симънс.

„Видях Украйна там и загубих съзнание за минута“, написа тя в социалната си мрежа.

Някои потребители обаче признаха, че това не може да е просто съвпадение.

 

Интересно е също, че на церемонията се отличиха и децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Най-малкият син Луис постоянно се разсейваше, прозяваше се, бъркаше с пръст и разсейваше сестра си.

„По традиция принц Луи отново се криви. Този път на коронясването на дядото “, шегуват се в мрежата.

Превод: GlasNews