Във Великобритания жена, която намушка съпруга си до смърт в леглото, беше заподозряна, че е довела предишния си съпруг до самоубийство. 66-годишната Пени Джаксън реши да се отърве от 78-годишния Дейвид Джаксън и го намушка до смърт, съобщава Mail Online. 

Убийството е извършено през февруари 2021 г. Както Пени Джаксън призна, скучният й съпруг, след като победил рака на простатата и стомаха, нямал никакви хобита и интереси, а самата тя била жертва на постоянно насилие от мъжа. 

Твърдейки, че "й е дошло до гуша", тя скрила нож за филе под възглавницата си с намерението да се самоубие на 66-ия си рожден ден, но вместо това решила да намушка съпруга си, виновник за нейните проблеми. Тя забила острие в стомаха му, след което се обадила на спасителната служба, съобщавайки им, че съпругът й кърви "прилично".

По време на процеса Джаксън призна за непредумишлено убийство, твърдейки, че е била жертва години на насилие и не е искала да убие съпруга си. 

Но тогава братът на третия й съпруг, Алън Уоръндър, заяви, че тя е докарала мъжа до самоубийство - третият съпруг на жената е обгазен в собствения си гараж през 1993 г.

Според Стюарт Уоръндър, Пени Джаксън превърнала живота на брат му в кошмар. През 1993 г. Алън се завръща в дома им в Грантъм, Линкълншир, след бизнес пътуване, за да открие, че съпругата му е имала връзка с Дейвид Джаксън и е приспала две от любимите му кучета. Започнала кавга между мъжете. Няколко дни по-късно 43-годишният Алън умира в гаража. 

Брат му е сигурен, че Джаксън е убедил мъжа да се самоубие. По време на погребението на третия си съпруг Пени беше в приповдигнато настроение и изобщо не беше разстроена от смъртта на съпруга си.  

"Той се самоуби малко след като разбра за нея и Дейвид. Както можете да си представите, той полудя, това го разкъса. Пени наистина ли го е намерила в безсъзнание в колата след скандала, или тя е била вече там, когато той се отрови? Тя ли го накара да го направи? Винаги съм мислил, че е възможно", казва мъжът. 

След смъртта на третия си съпруг жената казала в полицията, че съпругът й се е прибрал, след което тя му казала, че бракът им се е разпаднал, а след това той се самоубил. 

С двамата си предишни съпрузи британката се е развела.

Превод: GlasNews.bg