В Обединеното кралство 48-годишният Крисчън Хоксуърт се страхува, че куклата на дъщеря му е „обладана“, след като той претърпя няколко нещастия. Мъжът бил ранен, спирачките на колата му отказали по време на пътуването, а заплатата му рязко паднала. 

Кошмарите в реалния живот започнаха, когато на 5-годишната Вайълет беше купена кукла Чъки за £3 на панаир за антики, пише The Sun. Момичето я кръсти Норманд.

Миналия октомври, докато се прибирала вкъщи, Вайълет студено предупредила: „Норманд не те обича, татко“. Апендиксът на Кристиан се спукал на следващия ден, което довело до почти фатална инфекция и той прекарал една седмица в интензивно отделение. След изписването на мъжа от строителния бранш му казали, че заплатата му е намалена с една трета.

По-късно той се скарал с дъщеря си и дори хвърлил Норманд на пода. На следващия ден, на върха на хълма, спирачките му отказали.

"Започнах да се спускам с 40 мили в час и едва имах време да отбия отстрани на пътя и да дръпна ръчната спирачка, за да не убия себе си и други хора. Колата беше отписана с катастрофална повреда на двигателя", каза той.

Обсебена кукла Играчка за кукла Нормандия Кукла Чъки Опитва се да нарани семейството Зловеща кукла Дъщеря Кукла Филм на ужаситецял екран
Дъщерята на Кристиан му каза, че тази кукла не го обича Снимка: The Sun

На следващия ден бащата на две деца Кристиан от Шефийлд се разхождал в парка, когато бил прострелян в стомаха с въздушна пушка, причинявайки му кървене. Полицията така и не открила извършителя.

На Коледа здравата му майка, 88-годишна, хвърлила куклата. Вайълет казала: "Норманд не харесва това." Няколко дни по-късно жената била откарана в болница с обилно кървене от носа.

Крисчън, който чете за окултното, докато учи теология в университета, се страхува, че куклата е обладана, като Чъки във филма на ужасите от 1988 г. "Детска игра".

Той напразно се опитвал да купи на Вайълет нова кукла и казва, че всичко е наред само когато с нея се отнасят „добре“.

"Животът ми се превърна в кошмар. Ужасен съм от нея. Какво е видяла? Определено има аура или енергия", добави развълнуваният баща на момичето.

Екипът на вестник Daily Star се опита да намери куклата в интернет, но не успя. Търсене в Google Lens не откри нищо и нито един от сайтовете за пазаруване не продава нищо, наподобяващо куклата, която измъчва Крисчън и семейството му.

Превод: GlasNews