По руския Канал 1 стартира ново политическо токшоу "REB". Това съкращение означава и добре познатото име на оръжието - радиоелектронна война.

Според съобщението шоуто ще служи като средство за борба с фалшификатите на Киев и Запада, разпространявани в мрежата.

Telegram вече има много канали за борба с фалшификатите, но за масово покритие каналът реши да стартира вечерно токшоу. Водещи са Анастасия Кашеварова и Александър Смол.

Както анонсираха по Канал 1 за новото токшоу, водещите на програмата, заедно с експерти, ще анализират основните политически събития и ще обръщат повече внимание на подробностите и фактите, а не на личното мнение.

Междувременно телеграм каналът на Немалахов, използвайки примера на един от сюжетите на новото токшоу, публикува кратко видео от програмата, което ясно показва как точно се извършва анализът на основните политически събития на федералния канал.

Кадрите, заснети специално за ефира на главния канал на Русия, показват безделния живот на украинската младеж в Киев, която се отклонява от общата мобилизация. Момчетата и момичетата в кадъра активно се забавляват край водата по бикини, разтриват се с крем, позират топлес.

А в друг фрагмент направо е показана двойка, която се отдава на плътски удоволствия точно пред очите на почиващите. В същото време телевизионният водещ съчувствено предупреждава зрителите, че „видеото не е за хора със слаби сърца“.

Публичен секс на плажа в Одеса! На мераклиите им връчиха призовки за армията СНИМКА 18+

„Между другото, в края на този процес мъжът получи призовка“, добавя домакинът.

Трябва да се отбележи, че новото токшоу се излъчва по Канал 1 в Prime Time, когато децата могат да бъдат близо до телевизора.

Потребителите на мрежата са шокирани от появата на нецензурните кадри в ефира на Първи канал.

Мнозина отбелязаха, че в желанието си да покажат как украинските младежи избягват да служат в армията, руският федерален канал явно прекалява и дори не се свени да показва порно.

Превод: GlasNews