Жена и мъж се занимавали се с любовни удоволствия в заведения на морския брягна Одеса, сега трябва да минат през лекарска комисия.

Двойката, която публично правела орален секс в едно от местата за отдих в Одеса, получи призовка във военните служби за регистрация и вписване. Това съобщи говорителят на Одеската областна военна администрация (ОВА) Сергей Братчук.

Любителите на интимността се готвят да преминат през лекарска комисия, която ще определи здравословното им състояние след "общи процедури", каза Братчук.

„Хормоналният скок в бъдеще може да доведе до нормален баланс по време на битките“, заключи той.

Медиите пишат, че двойката е била забелязана в обществения плажен клуб на одеския бряг. Във видеото жена и мъж се занимават с орален секс. Мъжът седи на фотьойл и пуши наргиле, а жена е коленичила пред него.

Оказа се обаче, че мъжът е гражданин на друга държава. Следователно е невъзможно да бъде призован в украинската армия, както беше планирано по-рано.

Санкциите на закона предвиждат лишаване от свобода за срок от 4 до 5 години. Това съобщиха от пресслужбата на Националната полиция в Одеска област.

„Момиче и мъж на обществено място в присъствието на хора удовлетвориха сексуалните си желания, което е грубо нарушение на обществения ред, придружено от изключителен цинизъм, съчетано с демонстративно пренебрежение към общоприетите морални стандарти, проява на безсрамие и грубост“, се казва в съобщението.

Служителите на реда отбелязват, че според видеото, което е заснето от очевидци, са установили мястото на инцидента, след което нарушителите бързо са открити. От ведомството подчертаха, че мъжът е гражданин на друга държава, така че е невъзможно да бъде призован в армията. А неговата партньорка дошла в Одеса от друг регион.

Нарушителите са обвинени по чл.2 на чл. 296 от Наказателния кодекс на Украйна (Хулиганство). Ако бъдат признати за виновни, двойката е изправена пред ограничение на свободата им до пет години или лишаване от свобода до четири години, съобщи полицията.

Превод: GlasNews