Президентът на Руската федерация Владимир Путин, чието обкръжение отдавна води скрита борба за смяна на властта в Кремъл и слуховете за чиято болест непрекъснато се разпространяват, не крие, че използва нетрадиционни методи за лечение.

Както каза в интервю за "Апостроф" знахарката, член на секретния "Батальон 14" Магдалена Мочиовски, нетрадиционни методи на лечение са му предписани от неговите шамани, при които той пътува до Сибир.

"Има много нетрадиционни методи, чрез които можете да подсилите тялото. И когато батерията му вече е изтощена, той лети до Сибир, къпе се в кръвта на елени и много други. Той се укрепва и след това отива по-далеч в битката. Но най-важното е, че трябва да знаете, че някой ден тези средства вече няма да му помогнат, защото с всеки път, когато изпитва все повече и повече методи на нетрадиционно лечение, те се изчерпват и времето му ще дойде“, отбеляза експертът.

Според нея Путин наистина е болен. Можете да се види в самия него, в енергията му, във външния му вид.

"Той е онкологично болен. Традиционни и нетрадиционни методи на лечение сега правят всичко, за да го извадят от това състояние. Още не е в кома, но това, че е преминал химиотерапия, се вижда ясно в цялото тяло. Ние го виждаме и енергийно, и в мимиките му. Още повече, че метастазите в тялото го поглъщат“, разсъждава знахарката.

Шаманите практикуват много силно метода за извличане на енергия с помощта на специални отвари, които се приготвят в специален ден, по време на пълнолуние. Той включва различни съставки. Включително кожата, която змииите изхвърлят. Така че това е практически отвара за вещици, казва Мочиовски.

Някои шамански отвари, казва тя, съдържат отровни гъби, еленска урина, смлени еленови рога и много нетрадиционни съставки.

„До известна степен тези отвари наистина помагат, но се случва само плацебо ефектът да помогне, когато човек вярва, че може да помогне. Има специални гъби, които растат само в Сибир, има различни мъхове, които растат в Сибир, и много други видове лечебни растения, които помагат. Но пак казвам: тези неща помагат само до определено време", каза тя.

На въпрос колко време му остава да живее на Путин, знахарката казва, че не може да предвиди това, защото той е защитен.

"Предвиждам, че срокът му изтича, тоест преди една година той ще умре. Ще му прехвърлят ли друга душа, ще го заменят ли с двойник, това вече ще бъде следващият въпрос. Ние няма веднага да разберем, че е умрял. Той има поне 10 двойници. Ако той умре, никой няма да иска да изгуби царя-бащица така внезапно. За хората навреме ще намерят двойник. Дори не съм сигурна, че това ще се случи до една година, но така или иначе ще го махнат - даже не в смисъл, че самият той ще умре, но ще го махнат - ще видити, че така ще бъде”, твърди Мочиовски.

Дали да възприемаме сериозно думите на знахарката?

Припомняме, по-рано редица експерти и медии от различни страни твърдяха, че Владимир Путин е болен. По-специално, различни видове рак бяха приписани на руския президент, както и шизофрения, деменция и болестта на Паркинсон. В края на май се появи информация, че ръководителят на Русия е опериран.

Превод: GlasNews

Newsweek: Путин се подложи на лечение на рак през април

В началото на юни бивш приятел на президента на Руската федерация и бивш банкер  Сергей Пугачов каза, че Путин може да има рак.

Кремъл крие смъртта на Путин, той има двойник

Преврат срещу Путин?