Жена от Джорджия, САЩ, изскочи от колата си, когато забеляза паяк в купето. 

Събитията се развиват на брега на река Етоуа. Жената се готвела да пусне каяка си във водата. Докато маневрирала с минивана си Киа, тя забелязала внезапно в скута й паяк.

Изплашена от внезапната среща с членестоногото, вместо да спре колата и спокойно да се отърве от паяка, тя скочила от колата, без дори да се замисли, че тя все още е в движение, пише таблоидът The Mirror.

Микробусът се е претърколил по хълм и е паднал в река Етоуа, която е дълга около 260 километра. Полицията пристигнала на мястото, но закъсняла - микробусът бил изчезнал от поглед. Според изявлението на жената, той се е преместил надолу по течението няколко фута, преди да изчезне напълно във водата. Случаен минувач се опитал да помогне и потърси микробуса с лодката си, но безуспешно.

Сега застрахователната компания на жената ще плати на водолази, които да претърсят реката за микробуса, за да определят дали може да бъде изваден. Самоличността на жената и видът паяк, причинил инцидента, остават неизвестни.

Припомняме, в Калифорния местните жители казаха, че буквално са били ударени от „дъжд от паяци“ - хиляди същества, спускащи се от небето, използвайки паяжините като малки „парашути“.

Шофьорка изпадна в паника заради паяк в колата, викна полиция