47-годишната Андреа Скиоларо от Флорида (САЩ), която работи като учителка по английски език, отслабна с 50 килограма, след като промени напълно диетата и режима си на хранене. Жената разказа на репортери от Wales Online за своя опит.

Андреа започнала да наддава през 2018 г., когато 7-годишната й дъщеря беше диагностицирана с аутизъм. Заради стреса британката постоянно преяждала и качила 18 излишни килограма, като се хранила предимно с бърза храна.

Притеснена от влошеното си здраве, майката на две деца решила да започне гладуването през януари миналата година и беше изненадана колко бързо отслабва.

В колко часа да ям, за да отслабна, как да отслабна по време на поста преди Великден, майка отслабна с 50 кгЦял екран
Андреа започнала да пълнее през 2018 г. Снимка: SWNS

Всяка седмица в продължение на три дни жената не яде нищо друго освен бульон, варен с кости. През останалите дни тя се ограничава до храни с ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на протеини.

По-късно Скиоларо преминала към периодично гладуване, като яде само между „златните часове“ - от 15:00 до 18:00. Освен това тя включвала само питателни храни в диетата си, като говеждо, сьомга и зеленчуци, и не яде след 20 часа. Този подход неочаквано дал изненадващи резултати.

„Постенето промени живота ми и се чувствам по-добре от всякога. Много диети ви карат да изключите определени храни, но с гладуването се фокусирате върху това кога можете да ядете. Кожата ми е по-здрава и косата ми изглежда много по-добре, цялата болка изчезна. В началото със сигурност беше трудно, но скоростта на промяната улеснява процеса“, казва Скиоларо, показвайки стройната си фигура и обновения си гардероб.

В колко часа да ям, за да отслабна, как да отслабна по време на поста преди Великден, майка отслабна с 50 кгЦял екран
Андреа Скиоларо демонстрира стройна фигура и актуализиран гардероб Снимка: SWNS

Жената също трябваше да промени мисленето и отношението си към храната, за да се придържа към новия начин на живот.

„Казват ни, че трябва да ядем три пъти на ден, но това не е задължително, аз искам да бъда пример за децата си, за да ги вдъхновя да бъдат здрави и във форма“, добавя Андреа.