В социалните мрежи се появи шокиращ видеоклип, показващ голямо сбиване, включваща десетки оскъдно облечени жени в Саут Бийч, щата Маями, САЩ. На кадрите записани с мобилен телефон се вижда как младите жени, облечени предимно в бански костюми безмилостно се млатят по средата на пътя. Редица превозни средства, включително парти автобус, многократно свирят с клаксоните си, за да накарат кавгаджийките да се успокоят, но те не обръщат особено внимание и продължават да се налагат взаимно, информира "Дейли Мейл".
 

Мнозина млади мъже преминават между жените със снимащите си телефони, но не правят нищо, за да се опитат да спрат насилието.

Във видеото се вижда как една жена, облечена в оранжев бански костюм, сваля на земята друга жена, облечена в бяло, и двете се впускат в яростна битка, включително със скубане на косите.

Чува се глас на един мъж, който подтиква гледащите да ги спрат, докато друг реагира с „нека да се бият“.
 

 


Чува се и трети мъжки глас, който предупреждава биещите се жени, че ще отидат в затвора.
 
 


Без да обръщат внимание на предупреждението, яростните дами продължават да си раздават удари. Тогава две от жени-наблюдатели се опитват да влязат и да разтърват побойничките, но в крайна сметка и те се въвличат и стават част от мелето.
 
 


Една от жените, облечена в неонов бански костюм, многократно излага на показ гърдите си, докато обменя удари с множество други жени по време на хаотичния бой.

Видеото завършва с плетеница от частично облечени тела, които са на земята в средата на пътя.
 
 


От видеото не е ясно какво може да е разпалило конфликта, както и дали полицията е била извикана на мястото на инцидента.


 
 


Видео:
https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1885508/Video-Huge-brawl-breaks-group-women-Miami.html