Жена разкри в популярния форум Reddit, че случайно е разкрила най-тъмната и дълбока тайна на семейството си, което е довело до неговото унищожение.  

Момичето купило домашен комплект за ДНК тестове и дало същите комплекти на своите братовчеди и други роднини. Чрез този тест те успяха да се свържат с няколко роднини, за които не са знаели преди. Оказа се обаче, че 67-годишният й дядо е официално женен за друга жена и повече от 45 години криел другото семейство от всички.

"Той има жена, много деца и внуци. Не знам как е успял да го крие през цялото това време", пише жената.

Момичето каза, че дядо й често пътувал по работа, но никой от семейството не знаел, че той може да има двоен живот, съобщава The Mirror.

Семейство, затворници, парк, езеро, река, планини, природа,цял екран
Момичето каза, че дядо й често пътувал по работа Снимка: Pixabay

„Баба ми е съсипана. Те бяха „женени“ в продължение на 45 години, но когато разследвахме, се оказа, че бракът не е истински. Никой от нас не знаеше и сега нашето семейство е унищожено, както и другото му семейство. Бих искал да се върна назад във времето и да не правя този глупав тест“, добави тя.

Потребители на популярен форум решиха да подкрепят жена, която явно съжаляваше за постъпката си.

"Всъщност е добре, че сега разбрахте за това. ДНК тестът е прикрита благословия", коментира един от участниците в разговора.

Превод: GlasNews